måndag 23 september 2019

Världensbarnloppet 5/10

Hej på er!

Under en tid har eleverna fått träna på långdistanslöpning och kondition på idrottlektionerna. Fredagens pulshöjande vistelse i elljusspåret verkade göra många av era barn peppade. Därför vill vi, i samarbete med arbetslag sex, erbjuda ett gemensamt genomförande av Världensbarnloppet i Kalmar.

Världensbarnloppet är ett lopp(4,5km) som går av stapeln inne i Kalmar med start och målgång vid/på Guldfågeln Arena. Loppet kostar 50kr/barn och 100kr/vuxen. Loppet är lördag 5/10 och är från vår sida självklart helt frivilligt! 
Jag ser det mer som en kul grej och en möjlighet att hitta på roliga saker tillsammans och på så vis bygga en vi-känsla!

Just i skrivande stund jagar vi sponsorer som skulle vilja sponsra loppet och än har vi inte lyckats lösa det.
Vi ställer därför även frågan till er om det är någon som jobbar i företag med möjligheten att sponsra oss till detta.
Skulle vi inte lösa sponsor så åker dom som vill ändå men får då betala 50kr själva i anmälan. Pengarna går ju till en god sak! 
Tidigare år har det blivit mellan 20-40 elever som setts i Kalmar för att springa loppet och heja fram varandra. I år hoppas vi på fler!

Vill man vara med så kommer vi ta upp anmälan från eleverna i skolan senast måndag 30/9 men det är viktigt att ni pratar igenom detta hemma. Att ta sig till och hem från arenan får man lösa på egen hand den dagen och vi ses i så fall vid den stora guldbollen utanför arenan.

Ps. visst är ni föräldrar lite sugna på att springa ni med! 

Ha en fin vecka allesammans!

Mvh Simon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar